Vergaderlokaal Rilleman

Vergaderzaal Rilleman is bestemd voor vergaderingen van max. 20 personen. Ondermeer de gemeentelijke inspraakraden hebben hier hun maandelijkse bijeenkomst. Ook de Gooikse verenigingen kunnen hier op aanvraag terecht.

In zaal Rilleman kunnen dranken (bieren, water en frisdranken) genuttigd worden via een aanwezige frigotoog. Via een invulformulier kunnen geconsumeerde dranken na de vergadering afgerekend worden met de uitbater van het volkscafé in G.C. De Cam.

Vergaderzaal Rilleman beschikt over internetaansluiting (LAN-kabel en WiFi) en een projectiescherm.

Vergaderlokaal Museum

Vergaderzaal Museum bevindt zich boven het volkscafé en naast het instrumentenmuseum en is geschikt voor vergaderingen van maximum 15 personen.

De  vergaderzaal beschikt over internetaansluiting (LAN-kabel en WiFi) en een projectiescherm.

In vergaderzaal Museum kunnen dranken (bieren, water en frisdranken) genuttigd worden die via een invulformulier na de vergadering kunnen afgerekend worden met de uitbater van het volkscafé in De Cam.

Balletzaal academie

Muziekacademie

In de gemeentelijke balletzaal van de muziekacademie hebben, naast de balletlessen ook de maandelijkse zittingen van de gemeenteraad plaats.  De zaal kan tevens ook gebruikt worden voor repetitieve activiteiten zoals de wekelijkse lessen Qi Gong of repetities.

In de zaal zijn een 40-tal stoelen en 10 tafels aanwezig, maar wordt vooral gebruikt als vrije expressieruimte.