Andere sportinfrastructuur 

De Sportdatabank Vlaanderen is er voor al wie op zoek is naar een sportclub (zoek sportclub) of sportaccommodatie (zoek sportinfrastructuur).
Ook alle Gooikse clubs en hun sportinfrastructuur zijn hier terug te vinden.

Zo bevat de Sportdatabank Vlaanderen praktische informatie (o.a. ligging, aanbod, contactgegevens, ...) over ongeveer 17.000 sportclubs in Vlaanderen die aangesloten zijn bij een erkende Vlaamse sportfederatie en 4.200 sportclubs die niet bij een sportfederatie zijn aangesloten. Er werden eveneens heel wat nuttige gegevens opgenomen over sportfederaties, sportdiensten, sportraden, ... en ongeveer 19.000 Vlaamse sportaccommodaties.

De gegevens van de sportclubs werden via een grootschalige bevraging bij de erkende sportfederaties in 2011 en bij de gemeentelijke sportdiensten in 2012 verzameld.

De gegevens in de Sportdatabank Vlaanderen worden voortdurend geactualiseerd door Bloso.

Je kan zelf aanpassingen en aanvullingen aan sportorganisaties melden via het formulier 'Meld foutieve gegevens m.b.t. deze organisatie' (gekoppeld aan de detailgegevens van elke sportorganisatie). Je kan ook een Nieuwe sportclub melden.
De gegevens worden vóór publicatie eerst geverifieerd door een databeheerder van Bloso.

Download App voor je smartphone

Je kan voor ongeveer elke smartphone ook een gratis app downloaden. Ga naar de App Store voor de iPhone of iPad versie van de app. Ga naar de Google Play store voor de Android versie of ga naar de Windows Phone store voor de Windows phone versie 
Elke versie van de App is gratis. De App heeft dezelfde functionaliteit als de website maar is uitgebreid met het zoeken op de huidige locatie.